Zűrös Zénó

Zénó körül folyton pezseg az élet! Nem ismer határt, ha csínytevésről van szó. Kreativitása végtelen: apa Pikápjának feltuningolása, vagy egy kreatív farsangi jelmez kitalálása nem jelent kihívást számára. És akkor még a mutáns katicákról nem is beszéltünk…
A megújított sorozat azoknak a gyerekeknek szól, akik most barátkoznak az önálló olvasással és az egyedül végigolvasott könyv élményére vágynak, vagy magabiztosabban fognak bele egy rövidebb könyvbe, ami több illusztrációt és viszonylag kevesebb szöveget tartalmaz. A kortárs magyar szerzők és illusztrátorok tréfás, könnyen érthető művei három olvasási szinten érhetőek el, és sok olyan szórakoztató, játékos részletet, feladatot, matricát tartalmaznak, melyek az olvasáshoz való viszonyt erősítik, a jártasság megszerzésének szórakoztató formáját biztosítják.

Móra kiadó, 2021.

“Miklya Luzsányi Mónika számtalan gyerekkönyv írója, még több tankönyv és szöveggyűjtemény kiváló szerkesztője és szerzője tényleg mindent tud a gyerekekről. Zénó figurája is rendkívül életszagú.

A három rövidke meséből megismerhetjük az igazi rosszcsont, mégis nagyon szerethető Zénó figuráját, családját, osztálytársait és tanítóit.

A hosszabb mondatok, összetettebb helyzetek és bonyolultabb szavak hamar összeállnak egésszé, hisz a hipervicces történeteket Bogdán Viktória mozgalmas, lendületes illusztrációi szinte előrevetítik.”

Idézet a wmn.hu ajánlójából

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to top